Lokacija

Lupinjak 19/1, Hum na Sutli, Croatia

Telefon

+386 31 798 384
+385 91 560 2985

E-mail

info@retriver.hr

Retriver engineering

JAKA Coboti

Pokreni video
JAKA ROBOTICS

Integratori JAKA COBOTA

Službeni smo integrator JAKA cobota/robota za Hrvatsku i Sloveniju. Coboti su roboti s integriranim sustavom koji omogućava rad robota u neposrednom kontaktu s ljudima. Ponekad se za te iste robote koristi naziv kolaborativni robot što u prijevodu znači da robot kolaborira s ljudima.

U svom programu JAKA ima 5 osnovnih vrsta cobota različitih karakteristika odnosno težine tereta kojim može manipulirati i dosega. Doseg samog robota možemo povečati dizajnom dodatnog linearnog pogona.

Moguča je integracija s 2D ili 3D kamerom koje onda omogućavaju sortiranje ili premještanje predmeta/proizvoda koji nisu složeni u neki niz već random razbacani.

JAKA Zu 18

JAKA Zu 12

JAKA Zu 7

JAKA Zu 5

JAKA Zu 3

Gotovo rješenje u roku od 45 dana

Naša prednost je, da možemo gotovo rješenje implementirati u roku od 45 dana od narudžbe. Jednostavnije pick and place aplikacije možemo realizirati u roku 20 dana od narudžbe. Cijenovno smo konkurentni. Uvijek tražimo najbolje rješenje za naručitelja.

Specijalizirani smo u pronalaženju rješenja u slijedečim područjima:

CNC Obrada (metala,drva,plastike)

Prehrambena industrija

Pokreni video

Pakiranje

Pokreni video

Pjeskarenje

Pokreni video

Proizvodnja i obrada stakla

KONTAKT

Trebate pomoć?

Za sva pitanja stojimo vam na usluzi. Ispunite obrazac na našoj kontakt stranice i odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem vremenu.
JAKA ROBOTICS

Integratori JAKA COBOTA

Službeni smo integrator JAKA cobota/robota za Hrvatsku I Sloveniju. Coboti su roboti s integriranim sustavom koji omogućava rad robota u neposrednom kontaktu s ljudima.