Lokacija

Lupinjak 19/1, Hum na Sutli, Croatia

Telefon

+386 31 798 384
+385 91 560 2985

E-mail

info@retriver.hr

Retriver engineering

Razvoj i projektiranje

Tim iskusnih stručnjaka na području strojarstva, elektrotehnike, kemijske tehnologije razviti će za Vas rješenje koje Vam je potrebno u vašoj proizvodnji.

U suradnji s Vama radimo na razvoju rješenja koje rješava problem potrošnje energije, otpadnih voda, produktivnosti te automatizacije postojećih proizvodnih sustava.

Nakon razvoja i pronalaženja najboljeg idejnog rješenja, a prije izrade samog stroja ili sustava, rješenje ćemo vam pokazati u 3D modelu. Na taj način ćete si bolje moći predočiti sam sustav odnosno stroj. Projektiranje sustava radimo u programskom paketu Solidworks odnosno AutoCad 2022 za manje zahtjevne sustave.

Vlastitim i proizvodnim kapacitetima kooperanata u mogućnosti smo pokriti sve tehnologije izrade strojeva i sustava (CNC obrada, lasersko rezanje, bravarija, finomehanika)

Upravljanje strojeva i sustava radimo sa Siemens komponentama (PLC, HMI), Schneider, frekventni pretvarači Commander no možemo ponuditi i ostalu opremu po zahtjevu kupaca.

Za online praćenje rada sustava upotrebljavamo Wanderware SCADA programske pakete

KONTAKT

Trebate pomoć?

Za sva pitanja stojimo vam na usluzi. Ispunite obrazac na našoj kontakt stranice i odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem vremenu.
JAKA ROBOTICS

Integratori JAKA COBOTA

Službeni smo integrator JAKA cobota/robota za Hrvatsku I Sloveniju. Coboti su roboti s integriranim sustavom koji omogućava rad robota u neposrednom kontaktu s ljudima.